Jij bent wijs•ill uiltje

‘Amanda is een warme, integere en zeer scherpe, spiegelende coach’

Coachtraject: Werk, Durf en Passie

 

“Vooraf had ik wel een andere verwachting van het coachtraject. Ik dacht me gelijk te kunnen storten op de zoektocht naar mijn passie. Het coachtraject werd echter veel intenser dan ik had verwacht. Amanda hielp mij al snel om blokkades in mij naar boven te halen die me ervan weerhielden mijn passie te vinden.

‘Werk, durf en passie’ heeft enorm veel bij me losgeweekt. Ik heb verdere verwijdering van mijzelf voorkomen en geleerd te doen durven. Hierdoor ga ik met een stuk meer vertrouwen mijn toekomst tegemoet. Misschien weet ik nog niet voor de volle 100 procent wat ik precies wil, maar ook dat mag, heb ik geleerd. Dit geeft rust. En ik heb
ook veel inzichten gekregen in wat ik niet wil, waar ik niet gelukkig van word. Ook dat is een fijne ontdekking. Zo heb ik ruimte en passie ontwikkeld voor een aantal ideeën die mij energie geven.

Het belangrijkste voor mij is dat ik inzichten kreeg over mijzelf en mijn verleden en dat ik heb geleerd om aan gevoelens te mogen toegeven. Ik heb leren zien hoe zeer ik deze gevoelens van mijzelf kan ontkrachten of niet serieus neem of durf te nemen. Zo ging ik steeds aan mijzelf voorbij. En op deze manier kon ik ook niet bij mijn passie komen. Er was te veel ruis. Zonder Amanda was ik niet door deze ruis heen gekomen.

Ik heb Amanda als een hele warme en integere vrouw ervaren. Enorm begripvol maar daarbij haar rol al coach niet
uit het oog verliezende. Ze was zeer spiegelend en scherp. Het allerfijnste vind ik dat ze een sfeer weet te creëren waardoor het voor mij heel veilig was om me bij haar open te stellen.”

Kim


Meer ervaringen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.