Jij bent wijs•ill uiltje

“Amanda overtrof al mijn verwachtingen”

Persoonlijk ontwikkeltraject: Van Overleven naar Leven


De beste investering die ik ooit heb gemaakt

Ik geef het een 10. Dit ontwikkeltraject overtrof al mijn verwachtingen. De beste investering dit ik ooit heb gemaakt. Amanda is een prachtig en warm persoon. De vraag kan beter luiden: Hoe heeft dit traject mijn leven niet veranderd? Ik leer elke keer weer meer over mezelf. Confrontaties waren/zijn er zeker, maar Amanda haar ‘fresh pair of eyes’ zijn de beste reisgidsen die je maar zou kunnen wensen. Ik heb hiermee voorkomen een pad in te slaan waarin ik verdrink in pure ongelukkigheid. Ik kan ook zeggen dat ik waarschijnlijk niet oud zou zijn geworden als ik de inzichten niet had die ik nu wel heb gekregen.

Jouw begeleiding was altijd zo oprecht, dat ik er zelfs de eerste keer van schrok. Amanda jouw begeleiding is one of a kind. Half werk kun je niet verrichten ook al zou je je best doen. Je prikt hier altijd doorheen.

Wat ik anderen zou zeggen, is hoe erg ik mezelf bij jou gevonden heb. Hoe ik heb leren voelen en naar mijn gevoelens heb leren luisteren. Ik voel me niet meer een virus in een systeem wat de samenleving gecreëerd heeft. Ik heb mijn eigen programma leren creëren.

Lieve Amanda ontzettend bedankt voor dit onderdeel van mijn ‘levensreis’ en alles wat jij hierin voor mij hebt betekend.

 

Maysun

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.