Jij bent wijs•ill uiltje

‘Wat een geschenk’

 Coachtraject: Werk, Durf en Passie

 

“Op Facebook zag ik de pagina van ‘Jij bent wijs’ tijdens het scrollen voorbij komen. Dit was op een moment waarop ik best wel wat ondersteuning kon gebruiken, dus nieuwsgierig las ik verder. Jij bent wijs, dat klonk goed! Het laat zien dat je al beschikt over wat nodig is, maar er misschien nog niet goed genoeg bij kunt om echt te veranderen.

Tegelijkertijd was ik er niet zeker van of ik daarin nog wel geloofde. Vastgeroeste patronen, ja die kende ik wel. Ik voelde me vaak onzeker en bleef daar telkens maar weer tegen aan lopen. Tot nu toe was het niet gelukt om dit te doorbreken. Toch besloot ik contact op te nemen met Amanda en mijn situatie aan haar voor te leggen.

Amanda heeft me geholpen om te begrijpen waar mijn onzekerheid vandaan komt, door middel van gesprekken maar ook door verschillende oefeningen. Ik herken situaties waarin oude pijn getriggerd wordt en kan er daardoor nu anders op reageren dan voorheen.

Ik durf mezelf te zijn en veel meer op mijn eigen oordeel te vertrouwen. Ik kijk minder naar wat er niet goed gaat en veel meer naar waar ik wel tevreden over ben. Ik voel me goed, sterker en simpelweg gelukkiger dan voor ik Amanda leerde kennen. Enthousiast ga ik uitdagingen aan, waar ik eerder liever voor wegliep.

Wat een geschenk. Mocht je overwegen om een coachingstraject bij Amanda te volgen, dan kan ik dat alleen maar van harte aanbevelen!”

Tryntsje


Meer over ‘Werk, Durf en Passie’.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.